PRAKTIKANT/E PËR TESTIMIN E PAJISJEVE CPE

Apliko Tani

IPKO është një nga organizatat më të suksesshme në Kosovë dhe gjithnjë në rritje. Ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. Ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. Kësaj radhe, shpallim konkurs për:

PRAKTIKANT/E PËR TESTIMIN E PAJISJEVE CPE 

Kush jemi ne?

Rinjë

 • 71% e punonjësve janë në moshë 21-40; 

Besnik dhe të lidhur: 

 • Më shumë se 60% e stafit është në IPKO për 10+ vite; 
 • Indeksi i anketës tregon se ne kemi punonjës të aftë dhe të fuqizuar për të kryer punën e tyre.
 • Vlerësimet tregojnë angazhimin e lartë të punonjësve mbi mesataren;

Çfarë presim nga ju?

I raporton Menaxherit të Logjistikës dhe do t’i ketë këto përgjegjësi:

 • Testimin e resiverave;
 • Testimin e modemave;
 • Testimin e pajisjeve tjera CPE;

Çka ju nevojitet?

 • Student i inxhinierisë kompjuterike, shkenca kompjuterike, apo ngjashëm;
 • Njohuri bazike te rrjetave kompjuterike;
 • Njohuri te mira te paketes Office;
 • Aftësi në punë ekipore.

Kandidati/ja i/e suksesshëm/me do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional, ku do të zgjerojë dijen dhe do zhvillohet bashkë me kompaninë. 

Vendi i punës: Prishtinë

Afati i fundit për aplikim: 22.03.2023

Apliko online

Vendi:
Prishtinë

Afati i aplikimit:
22/03/2023